Experienta mea cu Animal Pak

Pot incepe prin a va destainui ca aveam idee de la bun inceput, inca de la primele mele antrenamente ca, pentru a ajunge la forma la care visam (forma pe care pot spune ca am atins-o incet, incet si cu multa munca) trebuia sa am un program foarte bine pus la punct si o alimentație echilibrata. Animal Pak mi-a fost alaturi la fiecare pas inca de la primul antrenament. M-a ajutat in menținerea stării de sanatate si a vitalității, deoarece organismul uman are nevoie de un aport energetic echilibrat, iar vitaminele si mineralele au un rol essential, iar cum Animal Pak contine o serie de vitamine si minerale absolut necesare fiecarui sportiv, l-am consumat si o fac in continuare! Mi-a demostrat de-a lungul timpului ca este cu adevarat indispensabil.

In sportul pe care am ales sa-l practic, refacerea joaca un rol la fel de important precum antrenamentul, iar Animal Pak m-a ajutat de fiecare data sa progresez. Consider ca antrenamentele de intensitate ridicată nu ar fi avut aceleasi efecte si nu le-as fii putut realiza la un nivel destul de ridicat daca nu foloseam acest produs …

Starea de oboseala ce apare in urma antrenamentelor de forta – iar aici ma refer in special la cele mai intense- imi este de fiecare data redusa datorită produsului Animal Pak, prin energia ce mi-o ofera. De asemenea, ceea ce este foarte important pentru mine si am simtit de-a lungul timpului, este faptul ca intreaga perioada de dinaintea competițiilor este una de stres, ce afecteaza in mod direct organismul. Fara energia oferita de aceste suplimente nu as fi putut tace fata. Sa te definesti inainte de a urca pe scena la nivel profesionist inseamna multa suferință, oboseala si o transpirație abundenta, prin care se elimina toxinele din organism, dar in acelasi timp se pierd si mineralele. In aceasta perioada de pregatire intensa folosesc cate doua plicuri Animal Pak pe zi, pentru a-mi asigura necesarul de minerale si vitamine pierdute in urma efortului.

Articol scris de Alexandra Vaidahazan

by inutrition

Leave a Reply