Universal Amino 2700

 Indiferent de timpul petrecut în sală, inteligența antrenamentelor, frecvența, volumul sau diversitatea acestora nimic din cele enumerate precedent nu pot să compenseze o nutriție sau o suplimentare slabă, nespecifică și nepotrivită pentru atingerea obiectivelor propuse. Calitatea nutrienților la fel ca și calitatea suplimentelor folosite joacă un rol esențial în procesul de recuperare, menținere sau în geneza musculară.

 Pe parcursul anilor de la primele antrenamente generale până a intra în circuitul competițional de performanță, am înțeles de la un antrenament la celălalt importanța calității produselor folosite pentru recuperare, în funcție de forma generală obținută prin folosirea diferitelor suplimente de pe piață din acel timp.

 În acest review vreau să menționez unul dintre suplimentele care a fost prezent în permanență în recuperarea post antrenament, intraset sau în a mării calitatea meselor din planul alimentar, mai exact aminoacizii de la Universal-Amino 2700.

 Atunci când ne gândim la aminoacizi, știm că reprezintă părțile esențiale ale proteinelor. Joacă un rol important în procesele fiziologice ce au legătură cu energia noastră, starea noastră, funcționarea cerebrală și capacitatea de creștere în masă musculară, dar desigur și în atingerea  procentului de grăsime corporală dorit.   De aceea alegerea unei surse calitative de aminoacizi este foarte importantă. Motivul pentru care folosim suplimentele nutritive este tocmai datorită biovalabilitatii acestora sau valorii lor biologice.

   Când vorbim de biovalabilitate, ne gândim la calea de măsurare a eficienței de folosire transportare, absorbție sau uz specific a unui nutrient pentru un scopul ce l-am  propus. Fiind de derivați din proteină din zer concentrată și din surse hidrolizate, biovalabilitatea acestor aminoacizi este maximă, promovându-se prin această combinație o absorbție mult mai rapidă direct în țesutul muscular. Calitatea și numărul mare de aminoacizi esențiali din compoziția AMINO 2700 oferă abundență și diversitate a nutrienților folosiți în recuperare

   În perioada competițională am ales să folosesc acești aminoacizi împreună cu fiecare masă pentru a reușii să măresc și să acopăr aportul de aminoacizi de care am nevoie în pregătire și de asemenea calitatea nutrienților din planul alimentar. Eficiență structurii de aminoacizi din acest produs și rapiditatea de absorbție m-au determinat să folosesc AMINO 2700 și cu 30 minute înainte de fiecare sesiune de cardio pentru a proteja sistemul muscular de oxidările mari din timpul antrenamentului și pentru a diminua impactul schimbării compoziției corporale la nivel muscular, devenind eficient în a lovii mai mult depositele de țesut adipos ale corpului.

   Perioada precompetițională, atunci când mă antrenez de 2 ori pe zi iar nivelul de oboseală crește exponențial pe măsură ce trec de la prima la a doua sesiune de antrenament, m-a făcut să aleg introducerea aminoacizilor de la UNIVERSAL și între antrenamente/în timpul acestora deoarece recuperarea între sesiuni devine critică și la fel și alegerea nutrienților/suplimentelor din cadrul acestei perioade. Rezulatatele și starea de funcționare optimă dobândită m-au făcut să folosesc Amino 2700  în timpul antrenamentului cu greutăți din această perioadă datorită ușurinței cu care acesta se asimilează și în principal datorită abundenței de aminoacizi esențiali care mă ajută în continuarea pregătirii și finalizarea sesiunilor de antrenament.

   Mie, fie competițional sau extrasezon, aminoacizii de la Universal-Amino 2700- nu o să îmi lipsească din nici un plan de pregătire! Îi recomand cu încredere!

Articol scris de Horatiu Forgaci

    

  

by inutrition

Leave a Reply