Review 100% Beef Aminos

UNIVERSAL NUTRITION 100% BEEF AMINOS

In sport, indiferent de domeniul practicat ,cand vine vorba de suplimentare una din abordarile inteligente este variatia permanenta a surselor de nutrienti.La fel cum intr-un plan alimentar avem diferite tipuri de nutrienti si diferite clase alimentare la fel si in suplimentare alegerea si introducerea diferitelor surse de provenienta a nutrientilor poate fii un factor decisiv in atingerea obiectivului.

Rotirea si diversificarea sursei aminoacizilor pentru a marii biovalabilitatea acestora este o abordare inteligenta in refacere.
Beef Aminos sunt derivati din carnea de vita argentianiana si contin un spectru larg de aminoacizi esentiali indispensabili in atingerea intake-ului necesar de aminoacizi/zi marcati in planul de refacere.

Deoarece nu tot timpul avem acces la mese solide sau mancare calda,datorita programului cotidian foarte incarcat accesul la suplimente devine o solutie,un inlocuitor ce permite corpului o mentinere a unei stari anabolice prelungite pana cand mancarea devine o optiune.Inclusiv aici calitatea si abundenta nutrientilor din produs trebuie sa indeplineasca toate conditiile necesare,moment in care des aflandu-ma pe drum,in trafic sau alergand de la o sesiune de antrenament la cealalta am folosit Beef Aminos cu mare incredere,stiind calitatea produsului si eficienta acestuia,alegere ce mi-a permis de a continua eficient restul programului si acoperandu-mi necesarul de nutrienti.

In extra sezon sau in sezon competitional 100 % Beef Aminos nu imi lipsesc din nici un  plan de suplimentare fiind un produs ce il folosesc de mult timp care si-a indeplinit de fiecare data rolul.

Este necesara abundenta de nutrienti in orice tip de efort deoarece mancarea nu o sa poata acoperii niciodata energia pierduta in timpul antrenamentelor si in acelasi timp sa sustina activ procesul de recuperare fizica si dezvoltare musculara.Din proprie experienta am inteles rolul suplimentarii efortului sportiv si deasemenea importanta calitatii produselor folosite atat in termen de forma cat si in termeni de performanta apeland cu incredere la aminoacizii de la Universal Nutrition de fiecare data!

Unul dintre motivele principale pentru care folosesc aminoacizii de la Universal Nutrition si anume 100% Amino Beef este ca folosind o sursa rafinata si potenta de aminoacizi derivata din carnea de vita,reusesc pe langa nutrientii din mancare care provin din alte surse,sa diversific si  sa imi ridic aportul proteic necesar pe parcursul zilei fara sa imi ridic aportul de grasimi continut in carnea de vita echivalent cu cantitatea suplimentata.

Acest lucru in permite sa folosesc alte surse de grasimi bune si sa am in planul suplimentar un castig total de mai multi nutrienti cu un aport de aminoacizi ridicat si deasemena un aport ridicat de  grasimi doar din surse sanatoase.

Pentru mine 100% Beef Aminos de la Universal Nutrition o sa fie intotdeauna o alegere sigura!

by inutrition

Leave a Reply