Livrarea produselor:

Comenzile plasate pe site-ul www.i-nutrition.ro vor fi confirmate telefonic de unul dintre reprezentaanții societății SC I-Nutrition SRL inaintea predării coletului către transportatorul FAN CURIER. Orice comanda plasata inainte de ora 15:00 va fi livrata urmatoare zi lucratoare.
Livrarea produselor se realizează la adresa definită de catre CLIENT in formularul de comandă, utilizând modalitatea de livrare aleasă in momentul inregistrarii comenzii.
Produsele se află in ambalajul original, sigilat, al producătorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate.

Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de 1-2 zile lucrătoare. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. In cazul in care Vânzatorul primește informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, acesta isi rezerva dreptul de a denunța unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

Vânzătorul va depune eforturi rezonabile in vederea mentinerii corectitudinii informațiilor expuse pe site cu privire la disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor comercializate.