Livrare & Plata

Livrarea produselor:

Comenzile plasate pe site-ul www.i-nutrition.ro vor fi confirmate telefonic de unul dintre reprezentanții societății SC I-Nutrition SRL, inaintea predării coletului către transportatorul URGENT CARGUS.

Orice comanda plasata inainte de ora 15:00 va fi livrata urmatoare zi lucratoare.
Livrarea produselor se realizează la adresa definită de catre CLIENT in formularul de comandă, utilizând modalitatea de livrare aleasă in momentul inregistrarii comenzii.
Produsele se află in ambalajul original, sigilat, al producătorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate.

Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de 1-2 zile lucrătoare. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. In cazul in care Vânzatorul primește informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, acesta isi rezerva dreptul de a denunța unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

Vânzătorul va depune eforturi rezonabile in vederea mentinerii corectitudinii informațiilor expuse pe site cu privire la disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor comercializate.

Modalitati de plata:

  • in numerar la livrare,
  • cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează
    datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
  • Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
  • Important de mentionat este faptul ca pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele i-nutrition.

Costuri transport:

  • 15 RON – daca va aflati in in aria de acoperire a Urgent Cargus.
  • 30 RON – daca nu va aflati in aria de acoperire a Urgent Cargus, indiferent de numarul de km suplimentari.