contul meu

Contul meu

Autentificare

Înregistrează

I-Nutrition este alături de dumneavoastră și încearcă să vă facă experiența de cumpărare a suplimentelor nutritive cât mai plăcută. Tocmai din acest motiv a creat secțiunea ”Contul meu”.

Acestea fiind spuse, puteți să vă creați un cont pe baza adresei dumneavoastră de e-mail. În urma creări acestui cont, veți beneficia, pe baza achizițiilor, de puncte de fidelitate. Ulterior, le puteți utiliza achiziționând cupoane ce pot fi folosite la viitoarele comenzi. 

Cum veți putea administra ”Contul meu”?

În cele ce urmează, o să vă prezentăm ce posibilități vă oferă acest cont din punct de vedere al administrării.

Ca și primă secțiune este cea deComenzi. Aici, aveți acces la toate comenzile anterioare. Informațiile despre comenzi pe care le veți găsi sunt următoarele: numărul comenzii, data plasării acesteia. Statusul comenzii, totalul produselor comandate alături de numărul produselor aflate în comandă. Acțiunile pe care le puteți întreprinde aici sunt: vizualizare a comenzii în detaliu dar și descărcarea facturii în format PDF.

O altă secțiune este ”Descărcări”.

La ce altceva mai aveți acces?

Următoare secțiune din Contul meu este Adrese” unde veți putea edita și schimba cele două adrese completate: adresa de livrare și adresa de facturare.

O altă secțiune este Detalii cont” unde veți putea edita informațiile despre dumneavoastră. Informații precum: prenumenumenume afișat (username – acesta va fi afișat în secțiunea cont și în recenzii) și adresa de e-mail. Toate aceste informații sunt marcare cu *, ceea ce înseamnă că au caracter obligatoriu. Tot aici aveți posibilitatea să vă schimbați parola, ori de câte ori considerați că este necesar. Pașii sunt următorii: introducerea parolei actuale, introducerea noii parole, confirmarea noii parole.

Următoarea secțiune din contul meu, poate cea mai interesantă pentru dumneavoastră este Program loialitate”. Aici veți avea acces la prezentarea cupoanelor dumneavoastră curente (cele pe care le-ați achiziționat cu punctele de fidelitate dar nu le-ați folosit). De asemenea, aveți acces și la cupoanele pe care le puteți achiziționa cu punctele de fidelitate existente în contul dumneavoastră. (Alegeți opțiunea care vă avantajează și apăsați UNLOCKapoi reveniți în prezentarea cupoanelor existente pentru a îl putea folosi). Cu toate acestea, aveți acces și la ”contul tău de loialitate” unde apare în primă fază soldul curent de puncte. Ulterior, este explicat întregul sistem prin care se pot obține puncte și posibilele cupoane ce pot fi achiziționate.

Pentru fiecare leu cheltuit se va obține 1 punct de fidelitate.

La înregistrarea contului pe site-ul www.i-nutrition.ro, veți obține 50 puncte bonus, din partea noastră.

La fiecare distribuire a paginii noastre pe FaceBook, veți obține 50 puncte bonus, din partea noastră.

Cupoane disponibile în contul meu

  • pentru 150 puncte, puteți achiziționa un cupon care la o comandă minimă de 150 RON va reduce întreaga valoare a comenzii cu 3 RON.
  • pentru 300 puncte, puteți achiziționa un cupon care la o comandă minimă de 300 RON va elimina transportul, deci veți avea transport GRATUIT. *(In zona de livrare națională Urgent Cargus cu km suplimentari 0).
  • pentru 300 puncte, puteți achiziționa un cupon care la o comandă minimă de 300 RON va reduce întreaga valoare a comenzii cu 15 RON
  • pentru 500 puncte, puteți achiziționa un cupon care la o comandă minimă de 500 RON va reduce întreaga valoare a comenzii cu 30 RON
  • pentru 1000 puncte, puteți achiziționa un cupon care la o comandă minimă de 1000 RON va reduce întreaga valoare a comenzii cu 80 RON.

Dacă doriți să urmăriți pagina noastră de FaceBook, click aici.