companie

SC I-Nutrition SRL 

Pentru orice întrebare, propunere sau nelămurire ne puteți contacta. Echipa I-Nutrition vă stă la dispoziție.

Date de contact companie:

Tel: 0722-460-923 (disponibil de luni până vineri în intervalul orar: 09:00-17:00)
E-Mail: info (at) i-nutrition (punct) ro (disponibil non-stop)

Sediul social al companiei I-Nutrition:

Str. Tocilele de Sus Nr. 285
557220 Sadu – jud. Sibiu
România

Detalii despre procesarea comenzilor de către SC I-Nutrition SRL:

Toate comenzile preluate de luni până vineri în intervalul orar 09:00-16:00 se trimit către dumneavoastră în aceeași zi. Toate comenzile preluate de pe weekend se expediază către dumneavoastră lunea. Livrărilese fac cu ajutorul firmei de curierat Urgent Cargus.

SC I-Nutrition SRL este o companie, un magazin online care importă și distribuie produse pentru sportivi și culturiști. Este important să vă reamintim faptul că absolut toate produsele sunt originale, conforme cu standardele UE.

Categoriile principale comercializate de I-Nutrition sunt: aminoacizi sub formă de pudră, pastile sau lichizi. Arzătoare de grăsimi, batoane proteice, chingi, creatină, produse pentru creșterea masei musculare, energizante, glutamină, suplimente care protejează încheieturile și ligamentele, suplimente naturale, proteine, suplimente care ajută în tot ce înseamnă sănătate și ultimele dar nu cele din urmă vitamine și minerale.

Categoriile secundare comercializate de I-Nutrition sunt: DVD-uri cu antrenamente create de profesioniști, căciuli, șepci, genți, prosoape, recipiente în care se pot păstra pastilele, selfie stick-uri, shakere pentru a putea amesteca suplimentele nutritive și pentru a le lua oriunde, dar și obiecte vestimentare precum: hanorace, tricouri, maiouri și pantaloni.

Brandurilecu ajutorul cărora ne desfășurăm activitatea, distribuindu-le produsele sunt: Bell Plantation, BSN, Cellucor, Dymatize Nutrition, Nutrex Research, Optimum Nutrition, Quest Nutrition, Scivation Nutrition, Universal Nutrition. 

Produsele comercializate de I-Nutrition le puteți găsi aici.

Promoții și alte campanii realizate de I-Nutrition pe FaceBookle puteți urmări aici.

De asemenea, promoțiile și campaniile realizate pe Instagram, le puteți urmări aici.