Contact

Contact S.C. I-Nutrition SRL | RO31955695 | Reg. com: J32/573/2013

Adresa: Str. Turda Nr. 30
550052 Sibiu – jud. Sibiu
România

Modalități de contact:

Programul de lucru este următorul: Luni – Vineri (09:00 – 17:00)

Cum intrați în contact cu noi pentru procesarea comenzilor:

Toate comenzile preluate de luni până vineri în intervalul orar 09:00-13:00 se trimit către dumneavoastră în aceeași zi. Toate comenzile preluate de pe weekend se expediază către dumneavoastră lunea. Livrările se fac cu ajutorul firmei de curierat DPD si GLS.

SC I-Nutrition SRL este o companie, un magazin online care importă și distribuie produse pentru sportivi și culturiști. Este important să vă reamintim faptul că absolut toate produsele sunt originale, conforme cu standardele UE.

Brandurile cu ajutorul cărora ne desfășurăm activitatea, distribuindu-le produsele sunt: Chemp, Cellucor, Dymatize Nutrition, Nutrex Research, MuscleTech, Scivation Nutrition, Universal Nutrition & Animal.

Puteți intra în contact cu noi pentru următoarele categorii principale: aminoacizi sub formă de pudră, pastile sau lichizi. Arzătoare de grăsimi, batoane proteice, chingi, creatină, produse pentru creșterea masei musculare, energizante, glutamină, suplimente care protejează încheieturile și ligamentele, suplimente naturale, proteine, suplimente care ajută în tot ce înseamnă sănătate și ultimele dar nu cele din urmă vitamine și minerale.

Puteți intra în contact cu noi pentru următoarele categorii secundare: DVD-uri cu antrenamente create de profesioniști, căciuli, șepci, genți, prosoape, recipiente în care se pot păstra pastilele, selfie stick-uri, shakere pentru a putea amesteca suplimentele nutritive și pentru a le lua oriunde, dar și obiecte vestimentare precum: hanorace, tricouri, maiouri și pantaloni.

Produsele comercializate de I-Nutrition le puteți găsi aici.

Date de contact pentru rețelele de socializare:

Ne puteți contacta pe pagina de FaceBook cu un click aici.

De asemenea, ne puteți contacta pe pagina de Instagram, le puteți urmări aici.