Livrare si plata la i-nutrition.ro

Livrare și plată – informații esențiale

Absolut fiecare comandă plasată pe site-ul www.i-nutrition.ro va fi confirmată telefonic. Unul dintre reprezentanții societății vă va suna înaintea predării coletului către compania de curierat. Se va respecta alegerea dumneavoastră cu privire la livrare și plată.

Livrarea produselor se realizează la adresa menționată de către dumneavoastră în formularul de comandă. Utilizăm modalitatea de livrare aleasă în momentul înregistrării comenzii.
Absolut toate produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului. Sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. În cazul în care un produs nu este disponibil în stoc sau nu există în cantitatea comandată, vă vom anunța că nu mai este disponibil.

Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de 1-2 zile lucrătoare prin intermediul Cargus sau GLS. În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, vă vom anunța cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. În cazul în care primiți informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, aveți dreptul de a renunța la comandă.

De asemenea, vă informăm că depunem eforturi considerabile în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site cu privire la disponibilitatea, prețul și caracteristicile produselor comercializate.

Modalități de plată:

– în numerar la livrare,

– cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Important de menționat este faptul că pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele i-nutrition.

Costuri transport:

14 RON – indiferent de valoarea comenzii.

Pentru a vizualiza lista cu toate produsele ordonate în funcție de Brand, click aici.

Pentru a vizualiza pagina noastră de FaceBook, click aici.